Verslag SVF 3 Sterrenensemble

07 Sep 2021 | SVF 3, SVF 3

‘Zaterdag is de mooiste dag van de week’
Begin van de wedstrijd was 14:30. Vandaag nemen we het op tegen Odijk 2 voor de beker. Het was voor de trainers, de boy Nick en de boy Kevin weer een puzzel om een opstelling te maken want er waren een paar mannen afwezig voor de wedstrijd. Paul die zat in zandvoort om de kwalificatie van verstappen te kijken. Jorrit die was na vooral veel twijfelen toch meegegaan naar Maastricht met zijn schoonfamilie, Jorden die was patat bakken in Waik. Bart die was met zijn gezin op vakantie en als laatste was Roelory alias Roel Barten er niet vanwege privé omstandigheden.
De snelle rechts buiten Nikkele vd Berg heeft een zware blessure opgelopen in de vorige gewonnen wedstrijd tegen CDW dus die kijkt mee vanaf de bank. Leuk om te weten is dat na de wedstrijd met CDW afgesloten werd met een BBQ bij Rob Mocking. Bedankt nog voor het leuke initiatief!
Omdat er wat afwezigen waren deden snoereng alias Jeroen Vernooij en Brammeroni alias Bram Verkuijl mee.
Om 13:30 was het verzamelen geblazen op sport vereniging Fortissimo. Het was zalig/warm weer en eigenlijk was het tijd voor een lekker koud biertje, helaas moest dit op zich wachten. Pierre gasly alias Seb Aperloo was iets te laat maar dat zagen de trainers door de vingers, ze waren al blij dat iedereen er was die op het lijstje stond.
Het was 14:00 en het is tijd om te gaan omkleden. De shirtjes waren op tijd droog en goed gewassen door Rob E. De tijger balsem giert door je neus heen en de zwakke enkels worden ingetapet. De opstelling voor de wedstrijd werd verteld door trainers/ de boys.
Tijd om te voetballen!
Nadat Walter Verkuijl de scheids af floot voor het begin van de wedstrijd leek het voor mij wel 60 graden op het veld. Het zweet gutste op plekken waarvan ik het niet wist. Het hoogte punt van de 1e helft was dat Odijk één penalty mee kreeg en scoorde waardoor we 0-1 de rust in gingen. Ik moet zeggen dat ik het niet eens was met de beslissing van de scheids
In de tweede helft voerde de boys nog wat wijzigingen door.
Snoereng, Brammeroni en Jorn kwamen in het veld voor de 2e helft. Na een aantal minuten spelen kwam er een hoekschop vanaf de linkerkant. Tim Verkuijl alias Frenkie de Jong krulde hem prachtig in met zijn prachtige trap en Martin schoot hem binnen. Stand staat nu op 1-1. Odijk was het helemaal kwijt. Martin wilde eerst niet mee gaan met de hoekschop maar de boy Nick en Nikkele vertelde dat hij mee moest gaan. Martin weet nu door de perfecte coaching dat hij altijd moet luisteren naar de boy Nick. Nadat wij de 1-1 hadden gemaakt ging er wat mis op het middenveld waardoor de 1-2 werd binnen getikt door Odijk, de 1-3 volgde ook al snel door blunders achterin de verdediging. Jorn had zijn voeten nog niet laten spreken op het veld dus hij wist na een prachtige assist van Wesley alias Mo de bal rechts van de keeper van Odijk in te tikken waardoor de 2-3 binnenviel. We pakte snel de bal want het einde van de 2e helft naderde. Na een klust bal in het strafschop gebied van Odijk maakte de keeper een overtreding op een speler van SVF, iedereen verwachte een penalty. De scheids dacht daar anders over helaas.
Het eind signaal klonk, stand is 2-3 geworden in het voordeel van Odijk.
Na de wedstrijd hebben we nog een heerlijk biertje gedronken in de zon en nagepraat over de wedstrijd.
Bram en Jeroen bedankt voor het meedoen en de scheids/ Walter bedankt voor het fluiten want daar mogen we in deze tijd toch wel blij mee zijn met scheidsrechters die te kort zijn.