SVF JO15-1 tegen VVIJ JO16-6

Op zaterdag 10 maart speelden we een competitie wedstrijd thuis tegen VVIJ JO15-6. Het weer zat erg mee en iedereen had er wel zin in.

We begonnen de wedstrijd goed en we creëerden wat leuke kansen, maar VVIJ kwam al binnen 5 minuten met een schitterende goal 0:1. Er kwamen nog meer kansen van ons maar helaas gingen die er voor de rust niet in.

Na de rust kwam Gijs met een doelpunt 1:1. We bleven goed doorspelen en Jarno kopte er ook nog een in 2:1. VVIJ begon geërgerd te raken en begon wat feller te spelen,  maar wij bleven rustig en er kwam al snel een 3:1 die werd gemaakt door Fabian. We bleven goed doorspelen en er kwamen leuke acties.

Lucas maakte ook een goede actie en hij maakte de 4:1. De tegenstanders begonnen erg moe te raken want we speelden goed over en ze konden er weinig aan doen.

Rik schoot ook nog een keer buiten de 16 en schoot de bal erg hard op de keeper zijn handen waardoor de keeper hem doorliet en hij pijn aan zijn polsen had gekregen. De keeper wilde daarna niet meer keepen en ruilde om met de voorstopper. Het einde van de wedstrijd naderde en het laatste fluit signaal klonk.

Het was een mooie wedstrijd met veel kansen en veel doelpunten.

Job van Maasakkers