SVF JO13-1 tegen DOVO JO13-4

14 Oct 2017 | JO13-1, Pupillen

Op zaterdagochtend 14 oktober om 10.00 uur speelden wij onze competitiewedstrijd thuis tegen Dovo.  Het was lekker weer om een wedstrijdje te spelen want de zon scheen volop.

Tijl en Ted deden niet mee. We hadden er veel zin in want we wilde graag winnen. In de kleedkamer vertelde de trainers wat onze positie was en hoe we gingen spelen. Na de warming gingen we in de opstelling staan en toen het fluitje klonk van scheidsrechter Stefan gingen we er vol tegen aan.

Dat leverde alleen niet meteen kansen op. Maar we gaven ook niks weg. In de 26ste minuut besluit Wessel van grote afstand te schieten, voor de keeper onhoudbaar, 1-0 voor ons. In de rust gaan we even de kleedkamer in en krijgen we van de trainers te horen wat er allemaal goed ging en wat er beter kan.

De tweede helft begint en na 10 minuten doet Rens wat Wessel in de eerste helft deed, namelijk van afstand schieten op de goal, 2-0. Daarna waren we een beetje ongelukkig met ons samenspel maar ondanks dat scoort Wessel zijn 2e doelpunt van de wedstrijd en bepaald de eindstand op 3-0.

Nog even handjes schudden en dan douchen. Een lekker begin van de Herfstvakantie.

Volgende week spelen we thuis voor de beker tegen Aurora.