SVF JO13-1 tegen CDW JO13-3G

25 Sep 2017 | JO13-1, Pupillen

Op zaterdagochtend om 10.45 speelden wij onze eerste competitiewedstrijd van het seizoen. We speelden thuis tegen CDW. Het was goed weer om een wedstrijd te spelen, want de zon scheen volop op 23 september. Iedereen was fit en we hadden er veel zin in. Dat hadden we nodig, want tegen onze rivaal moeten we wel 3 punten pakken.

De aftrap werd door ons genomen en we probeerden meteen naar voren te voetballen, maar het ging niet zo goed bij beide teams want de bal werd om en om afgepakt. Het lukte CDW wel om steeds in de buurt van ons goal te komen, maar we konden de ballen wel wegwerken. Daarna kregen we ook nog is een grote kans door een diepte bal die op Tijl werd gegeven, jammer genoeg werd het schot door de keeper tegen gehouden. Later in de eerste helft kreeg Wessel de bal voor zijn voeten gespeeld naast het goal en hij schoot hem er natuurlijk in. 1-0, we hadden de moed weer te pakken en het ging veel beter dan de eerste paar minuten van de wedstrijd. Joep kreeg de bal lekker voor zijn voeten en hij knalde hem erin, 2-0.

De tweede helft is begonnen en we gingen er meteen weer fel tegenaan. De bal ging weer richting de helft van CDW en we probeerden hun uit te spelen en dat lukte. Jason kreeg daardoor de bal en schoot hem hard de goal in, 3-0. We kregen een corner, Tijl nam hem en ik kreeg hem voor mijn voeten maar mijn schot werd geblokt. Ik kon de bal wel nog vasthouden en ik trapte de bal weer terug naar Tijl die daar nog stond. Hij gaf hem weer voor maar de bal werd weggewerkt over de zijlijn. We maakten weer een actie richting het doel van CDW. Joep maakte zijn tweede goal met een intikkertje voor het goal, 4-0. Even later kregen we weer een corner en Bram scoorde hem met een prachtige omhaal erin, 5-0. We probeerden nog meer goals te maken maar hij ging er bij beide kanten niet meer in.

Einde wedstrijd en de 3 punten die we wilden hebben kunnen we bijschrijven.