S.V.F. boekt monsterzege op Ardahanspor

06 Feb 2017 | Heren zondag, SVF 1

Met 6 andere basisspelers, t.o.v. vorige week, begon SVF aan de wedstrijd tegen de nummer negen van de ranglijst Ardahanspor. Omdat trainer Edwin Bakker zich ziek had afgemeld werden de honneurs waargenomen door assistent trainer André Verbeek die hiermee zijn debuut bij het 1e maakte !

De eerste vijftien minuten kreeg SVF zeker drie grote kansen, maar wist er maar één te benutten. In de 15e minuut mocht Martin Oostveen een vrije bal nemen. Via Julian Heijmans kwam deze bij Rik van der Mispel die de keeper van Ardahanspor wist te passeren.(1-0). Met deze stand ging men ook rusten en dit was te wijten aan het feit dat SVF meeging in het lage tempo van Ardahanspor. Reden genoeg voor de trainer om hierover te praten in de rust.

In de 2e helft bleek al gauw  dat het snellere tempo van SVF een groot probleem was voor Ardahanspor. SVF beschikt nou eenmaal over een aantal zeer snelle spelers, Mick van de Bildt, Rik van der Mispel, Julian Heijmans en Niels van der Berg. Het regende doelpunten in de 2e helft.
• 5e minuut.  Mick van de Bildt speelt zich vrij op rechts. De pass op Bart van Dijk was prima en hij wist deze om te zetten in een doelpunt.  2-0
• 10e minuut. Roel Barten geef een hoge bal op Julian Heijmans, die niet aarzelde en de 3-0 aantekende.
• 15e minuut. Een vrije bal van Roel Barten kwam op maat bij Julian Heijmans en deze zorgde voor 4-0
• 22e  minuut komt Niels van der Berg in het veld voor Bart van Dijk.
• 30e minuut. Een terugspeelbal op de keeper van Ardahanspor wordt door Mick van de Bildt onderschept. Speelt de vrijstaande Rik van der Mispel aan en deze kans was voor Rik niet te missen.(5-0)
• 31e minuut. Mick van de Bildt speelt op snelheid de linksback uit. Rik van der Mispel stond weer vrij voor het doel en maakt zodoende zijn derde doelpunt. (6-0). Een hattrick dus voor Rik
• 32e  minuut.  Een kopie van doelpunt nummer 6.  7-0 door Rik van der Mispel.
• 33e minuut. Niels van der Berg deelt mee in de feestvreugde en scoort ook. (8-0)

Met deze stand krijgen de overige wissels ook nog een paar minuten speeltijd. Danny Koot en Jorrit van Dam komen in het veld voor Rik van der Mispel en Nando Koedam. In de allerlaatste minuut redt Ardahanspor nog de eer met een tegendoelpunt en bracht zodoende de eindstand op 8-1.  Een mooie overwinning.

Door deze uitslag is SVF opgeklommen naar de vierde plaats en is nummer één in de 2e periode.

A.s. Zondag  12 febr. zal het een hele andere wedstrijd worden in de uitwedstrijd tegen JSV. Wanneer SVF met z’n allen, dus  collectief, de strijd aangaat is een mooie uitslag niet ondenkbaar.