Einde aan een mooie reeks….

17 May 2016 | Dames zondag, SVF VR1

Na een prachtige reeks van 8 wedstrijden ongeslagen, gebeurde vandaag het onvermijdelijke, we verloren weer eens een wedstrijd. Dit keer tegen nummer 4 Vriendenschaar uit Culemborg.
De uitwedstrijd eind november leverde ons het eerste punt na 7 verloren wedstrijden op, het werd destijds 2-2. Ook vandaag was een punt, zeker op basis van de eerste helft, verdiend geweest.

Dat Vriendenschaar effectief is in de afronding, hebben we vandaag gemerkt. Met een doelsaldo van 93 doelpunten voor in 24 wedstrijden (wij 40 in 25 wedstrijden) leggen we precies de vinger op de zere plek. De nummer 9 van hen had slechts 2 kansjes nodig en in zowel de eerste als in de tweede helft scoorde zij beheerst na een snelle rush.

SVF Dames had zoals gezegd de eerste helft prima strijd geleverd, waar wij onze spits Debbie na 30 minuten moesten wisselen, brachten zij de gevreesde nummer 9 in. In die eerste 30 minuten deden we onszelf al meerdere malen tekort door niet de trekker over te halen overigens.

De dames hebben gevochten en ondanks de afwezigheid van vaste krachten Romy, Maaike, Mariska, Simone en Kirsty , Vriendenschaar een prima partij geboden. Complimenten vooral dus voor het hele team. Omdat de 2-0 al vroeg in de tweede helft viel, zag je het geloof een klein beetje wegzakken en nam Vriendenschaar het initiatief over. Des te knapper dat we toch nog een prachtig ingeschoten penalty benutten en de eindstand iets dragelijker wisten te maken.

Jikke Naron was Meid van de Week, zie ook haar verslag op de site bij Pupil van de week.    Foto’s van de wedstrijd staan in dit album.

Meid vd wedstrijd Jikke

We kunnen ons opmaken voor de laatste wedstrijd van het seizoen, aanstaande donderdag uit bij Achterveld, die samen met VVZA nog strijden om de 2e plaats achter inmiddels kampioen Patria.

Dan zit een prachtig seizoen erop en gaan we nog één keer een hele mooie wedstrijd spelen: Op 21 mei spelen we om 18.00 uur thuis tegen de dames van SVL uit Langbroek. Die zijn in de winning mood want afgelopen zaterdag werden zij overtuigend kampioen van de 5e klasse !
Ook lopen onze dames 24 uur mee met de Samenloop Voor Hoop die om 15.00 uur start, dus komt allen.

Kaartverkoop vindt plaats via de dames van SVL en SVF en op de dag zelf is het mogelijk om bij onze kraam (nummer 21) een kaartje te kopen, de opbrengst gaat naar kankeronderzoek.