Ditiswijk: VV Duurstede verliest van CJVV

09 Dec 2019 | VV Duurstede

Onderstaand verslag geschreven door Jan van Kooten via ditiswijk.nl Geschreven: 08 december 2019

Wijk bij Duurstede, 8 december 2019. Het is geen CDW geen SVF en ook geen SVL maar vv Duurstede, het gecombineerde dames team wat gisteren hun nieuwe tenue onthulden. Uiteraard werd ook de shirtsponsor de Zeven Morgen uit Cothen in het zonnetje gezet.

Daarna moesten de dames aan de bak tegen CJVV. En met een iets sterker CJVV ging men toch nog met een 1-1 stand de rust in. Na rust starten de dames van vv Duurstede uitstekend en waren beter en kwamen ook terecht op voorsprong door een prachtige aanval. Maar toch een beetje onverwacht had de tegenstander nog een slot offensief en gingen er uiteindelijk met de winst vandoor. Al met al een Leuke en vooral spannende wedstrijd. Meer foto’s zijn te zien op onze Facebook pagina.