Bekerwedstrijd GVVV JO11-2 – SVF JO11-1

14 Sep 2017 | JO11-1, Pupillen

Op 2 september 2017 in de vroege zonnige morgen vertrokken naar GVVV. Een deel van de jongens verheugt zich al op het feit dat hun meester Peter, lid van deze club, ook zal komen kijken.

De wedstrijd begint goed, in de eerste minuut na de aftrap maakt Toon al het eerste doelpunt. Deze werd prachtig door Mika uit een corner aangegeven. Meteen daarna knalt Bram met een afstandsschot de bal voor de tweede maal in het doel. Dus na twee minuten staat het al 0-2. Marijn is lekker aan het verdedigen en tussendoor doen Bram en Toon een mooie aanval op de tegenstander. Bij de eerste serieuze poging van hun kant, houdt Stijn de bal prima tegen. Daarna volgen een aantal verdedigende acties van Koen en ontstaat er een corner. De bal vliegt vanuit de hoek op de paal bij Stijn en daarna volgt een mooie redding. Weer rust in de tent.

Nadat de bal wat heen en weer is gespeeld, valt toch nog ineens een tegendoelpunt. Kom op mannen, ertegenaan! Vol vuur maakt Mika een goede voorzet, Bram duikt ernaartoe maar helaas, de keeper heeft hem te pakken. Daarna probeert Stijn het met een lekkere voorzet, Lucha schiet op het doel, net mis. Nog een keer proberen en ja hoor, Bram komt vrij voor het doel en maakt 1-3. De bal ziet daarna het hele veld wel een keertje. Stijn is nog best druk, hij houdt gelukkig alle ballen uit het doel. Ook aan de andere kant doen zich een aantal mooie kansen voor. En dan vlak voor rust, vanaf rechts de voorzet van Toon, tikkie naar Bram en hoppa doelpunt door Lucha, 1-4!!

Na de rust begint de tegenstander lekker met 2 kansen op het doel. Stijn houdt ze buiten de palen. Een nieuwe aanval wordt daarna goed weggewerkt door Koen. In de strijd die zich voor het doel afspeelt, floept er via Mika zomaar eentje in, oeps eigen doelpunt, kan gebeuren. 2-4. Even herstellen en dan weer een aanval van GVVV, Daniel verdedigt deze lekker weg en Marijn speelt vervolgens de tegenstanders goed uit. Na wat heen en weer spelen, gaat er een lange bal over het veld, deze rolt ook langs Stijn en zo wordt het 3-4.

Wat een spannende pot, ook de meester kijkt zijn ogen uit. GVVV zet wat meer druk en het wordt een beetje rommelig allemaal. De 4-4 valt en niemand in de klas kan dus praatjes hebben na het weekend…. Een zeer spannende eindpoging waarbij iedereen zich van zijn beste beentjes laat zien volgt nog, maar het blijft bij een gelijk spel.

Poeh zeg, dat was wel flink werken voor iedereen maar het was een lekker spannende en leuke wedstrijd om naar te kijken met heel veel kansen.