REMINDER: Algemene ledenvergadering 11-10-22

10 Oct 2022 | Activiteiten/evementen

Beste Leden,

Het bestuur van SVF nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdagavond

11 oktober 2022 om 20.00 uur in de kantine van SVF.

Jaarlijks wordt er een Algemene Leden Vergadering (ALV) uitgeschreven voor alle leden van SVF.  Het Bestuur van SVF hecht veel waarde aan deze vergadering en hoopt dat de leden in grote getalen aanwezig zijn op deze ALV.

Voor de Algemene Ledenvergadering houden we ons aan de richtlijnen van de overheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Heb je klachten blijf je thuis.

Het Bestuur zal tijdens deze vergadering de leden informeren over de plannen rondom de toekomst van SVF om zo gedragenheid en goedkeuring te krijgen voor het verder uitrollen van deze plannen. Het bestuur van SVF hoopt u te mogen verwelkomen op de ALV.

Na afloop kan er nog nagepraat worden met de bestuursleden.

De notulen, het jaarverslag en de financiële stukken zijn op te vragen bij het secretariaat: (secretariaat@svfcothen.nl).

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur van SVF

Caroline Balk en Wendy Otten

Secretaris SVF