Verslag CDW JO10-2G tegen SVF JO10-1

07 Dec 2016 | JO10-1, Pupillen

Zaterdag 3 december was het weer zover ik (Dustin) mocht weer aanvoerder zijn!  We moesten vandaag uit spelen tegen de koploper CDW JO10-2G we hadden er allemaal zin in en wilden dan ook de punten mee naar huis nemen!

Om 11:30 uur was de aftrap we speelden op echt gras dus daar moest SVF wel even aan wennen, in het begin moesten we even elkaar aftasten maar helaas al naar 5 minuten scoorde CDW al de 1-0 de bal veranderde van richting door doordat hij via de rug van Imre nog werd aangeraakt! Helaas onhoudbaar voor mij. CDW was in het begin inderdaad beter en in de 11e minuut was daar dan ook de 2-0

daarna waren er kansen aan bij de kanten heen en weer, maar voor de rust werd er niet meer gescoord. In de Rust hebben we natuurlijk even besproken wat we er aan kunnen doen, we hebben een paar posities veranderd Jurre naar de verdediging en Imre als spits.

2e helft en wij gingen gelijk vol op de aanval en na 4 minuten loonde dat al snel en scoorde Imre met een Solo tussen 5 man door de 2-1. In de 2e helft waren wij echt de betere partij en kregen wij ook vele kansen na enige tijd kon Stijn hard uithalen op het doel van CDW maar de Keeper blokte deze en in de rebound kreeg Imre de bal nog op zijn slof en tikte de 2-2 binnen wat een feest!

Wij dachten de druk nog even iets op te voeren maar helaas in de slot minuut scoorde CDW nog de 3-2 en daarna was het afgelopen, wat jammer dat we niet gewonnen hadden want het publiek langs de kant vonden ons ook echt de beter voetballende ploeg. Zaterdag weer nieuwe kansen!

Groetjes, Dustin van Woudenberg en mijn papa.