SVF JO13-3 tegen de ouders

04 Jun 2017 | JO13-3, Pupillen

Op 31-05-2017 speelde SVF JO13-3G tegen hun ouders.

Na 11 minuten stond het al 0-1, oeps. Na weer een paar minuten voetballen stonden we 0-2 achter maar we bleven vechten en stonden al snel 1-2 door een goal van Joep. We gingen door, door een goed spel op het middenveld en door een  goede actie over het midden, werd er weer een pass op Joep gegeven waar door hij kon tekenen voor zijn voor zijn tweede treffer, want op een lege goal kun je haast niet missen.

In de rust kregen we tips van de coaches en dat vingen we goed op  door een slimme vrije trap paasde Luuk hem op Leen en Leen schoot hem hard door het midden waardoor Simon V. hem met de hak kon binnen hakken waardoor het 3-2 stond.  Maar al snel daarna scoorde Nancy de 3-3 en toen een voorzet van Leen en toen ……. hands en een strafschop. Leen eiste hem op en schoot hem links onder en de keeper (vader van Max) ging naar  rechts ….. yess goalll. 4-3 !!!

We hielden het heel lang vol, maar toen kwam de 4-4. Helaas ….. toen floot de scheids af en gingen we strafschoppen schieten.

Wie daar won is een beetje onduidelijk maar toch was het een hele leuke wedstrijd. Na afloop zijn de spelers door Nancy bedankt voor dit seizoen en kregen we een medaille en een chocoladereep. Ook de coaches en trainers werden in het zonnetje gezet.

Geschreven door Luuk Dotman

Naast deze bijzondere en gezellige ‘afsluiting’ van ons seizoen 2016-2017 voor de JO13-3G, hebben we ook ons steentje willen bijdragen aan het ‘Ghana-project’ van Rigino Odijk. Iedereen kon de poule invullen met tussenstand, eindstand en welke minuut het 1e doelpunt zou vallen met inleggeld van € 2,- per persoon. Hiermee heeft Rigino € 92,- opgehaald! Uiteindelijk had niemand de stand helemaal goed, maar degene die het dichtste bij zat was Max de Heer en zij heeft de ‘lekkere’ prijs ontvangen. We wensen Rigino veel succes en plezier in Ghana!