GVVV JO13-5 – SVF JO13-3G

27 Nov 2016 | JO13-3, Pupillen

Zaterdag 26 november  , we verzamelen om 9:45 uur bij sportpark de kamp om op deze koude zaterdag ochtend met 4 graden richting Veenendaal te gaan . We hebben twee geleende spelers van de D2 Rik en Connor omdat Simon Vernooij en Bas een kinderfeestje hebben van een klasgenoot.

We starten om 11 uur vol goede moed om elf uur met het zonnetje de eerste helft. We stonden op het hoofdveld van G.V.V.V. Na tien minuten heeft Max een hele goede redding ,maar na twaalf minuten scoort de tegenpartij met een hele hoge bal snel daarna heeft Wisse een goede actie maar helaas is hij niet goed genoeg voor een doelpunt. We eindigen de eerste helft  met 3-0 tegen.

De tweede helft staan we veel actiever te voetballen maar helaas na twee corners geen resultaat. Tien minuten voor tijd scoort de tegen partij hun vierde hoge doelpunt. Vlak daarna grijpt Joep een prachtige kans, schiet, maar helaas. Vijf minuten voor tijd heeft Thomas nog een mooi aanval. Daarna houden Simon en Max een doelpunt tegen. Drie minuten voor tijd scoort de tegen partij hun vijfde doelpunt.

Leuk gevoetbald meiden en jongens, bedankt Rick en Connor.