De derde overwinning op rij voor SVF JO 13-1!

07 Apr 2017 | JO13-1, Pupillen

Na een moeizame seizoenstart is SVF JO 13-1 enkele weken geleden begonnen om een mooie reeks neer te zetten. SVMM JO 13-1 en Sporting JO 13-3 werden recentelijk al aan de zegekar gebonden; vandaag is ‘t de beurt aan DOVO JO 13-3 om hetzelfde lot te ondergaan…

De matige weersomstandigheden lijken geen enkele invloed te hebben op het spel van SVF. Met Rick van Leeuwen als motor op het middenveld, wordt DOVO JO 13-3 klem gezet op hun eigen helft. Meerdere doelrijpe kansen worden gecreĆ«erd, maar vooralsnog zonder succes. Toch valt de eerste treffer vroeg in de eerste helft. Rick van Leeuwen is de doelpuntenmaker, die een snelle aanval behendig afrondt. Niet veel later krijgt SVF een penalty. Rick van Leeuwen eist deze penalty op, maar helaas, hij mist deze opgelegde kans…

In de tweede helft herpakt DOVO zich. Sterker nog, DOVO maakt onverwachts de gelijkmaker! Maar SVF heeft veel geleerd de afgelopen maanden. Deze ploeg beschikt over steeds meer veerkracht en vechtlust. Niet langer ‘gaan de koppies hangen’; de mouwen worden opgestroopt bij een tegenslag. Zo ook deze wedstrijd! SVF beloont zichzelf door nog twee keer te scoren. Tijl en Rick zijn de doelpuntenmakers, zodat weer drie punten bijgeschreven kunnen worden. SVF staat op een mooie tweede plaats, hetgeen een mooie bekroning is voor de progressie die deze ploeg maakt.

Op 12 april 2017 staat een onvervalste derby op het programma: SVF tegen Odijk JO 13-1. Bij winst komt SVF in punten gelijk met de huidige koploper DVSU JO 13-1. Kortom, een prachtig affiche om naar uit te kijken!